G-Challenge SVC Utrecht

'

Afgelopen zaterdag hebben we, de 4x4 voetballers, iets heel gaafs gedaan.

We waren uitgenodigd bij het G-Challenge toernooi bij VSU in Utrecht, wat voor onze 4x4's natuurlijk een kers op de taart is. Je meten met onbekende teams heeft natuurlijk iets extra's.

Wat ook extra leuk was, dat de 4x4's met de officiële bus gingen (niet allemaal, voor ons, Isaiah en chauffeur was dat iets te vroeg), met als bonus dat wij zonder benzine kwamen te staan op de A9.

Gelukkig liep dat allemaal goed af en konden we beginnen bij VSC Utrecht, een toernooi dat gesponsord werd door de Dirk Kuyt Foundation , fonds gehandicaptensport en door Vereniging Sport Utrecht / Olympisch Netwerk Midden...

'

DSU - Only Friends 1-7

Het toernooi starte geweldig voor onze 4x4's, DSU werd overlopen door Only Friends met een geweldige score van 1-7, vrijwel alle 4x4's scoorde 1 of meerdere doelpunten.

'

Only Friends - WVC 9-2

De Only Friends trein denderde door tegen WVC, 9-2!! Wat onze vrienden van SV WVC ook probeerden en daar zaten toch 2 prachtige doelpunten bij, de winst ging naar Only Friends.

'
'

Only Friends - Rkvv Meerburg 1-1

Het ging wat langzamer, het was natuurlijk ook weer de eerste echte speeldag voor onze 4x4's en de tegenstander was ook wat beter, maar het was eigenlijk een spannendere partij dan de twee voorgaande. De 1-1 was meer dan terecht.

'

Tijdens deze wedstrijden leerde we een scheidsrechter kennen die goed inspeelde op de wedstrijden en gewoon vanuit zijn hart meespeelde met de spelers en soms de spelers hielp. Deze scheidsrechter werd natuurlijk meteen uitgenodigd voor onze eigen reguliere speeldag op 13 oktober.

'

vv Smitshoek - Only Friends 1-1

Wauw, tegen Ajax spelen, de spelers van Smitshoek konden hun geluk niet op, we hoefden nog net geen handtekeningen uit te delen. Dat maakte de spelers van Smitshoek nog net even fanatieker, onze eigen spelers gingen lekker van start en de 1-0 stond al snel op het scorebord. Helaas werd het 1-1 door een prachtige goal door een speler van Smitshoek.

Aan het einde van de wedstrijd werd de 1-1 door ons allemaal gevierd als een overwinning, terecht, voetbal is leuk, of je nou wint of niet (nou ja bijna dan ;) ).

'
'

Only Friends - Excelsior'20 Schiedam

Ja ja, of zal ik zeggen Ajax - Excelsior, klinkt bijna eredivisie. De spelers van Excelsior komen uit Schiedam en dat ligt tegen Rotterdam aan. Dat was goed te merken, fanatiek werd er gevoetbald, de 4x4's voetbalden fanatiek mee, de wedstrijd kantelde toen er een ouder meisje werd ingebracht uit een ander team. Toen werd het snel 2-3. Maar onze helden hebben zeker een goede indruk achtergelaten. En de Excelsior spelers hebben weer een verhaal voor thuis.

'
 
 
 
Mijn foto's van die dag:
 
Van de officiële fotograaf: